Varausehdot

Sitovuus

Vuokralleottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralleottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Varaaminen ja maksu

Varauksen tehtyään vuokralleottaja saa vahvistuksen, jossa on majoittumisen ohjeet sekä ohjeet mistä avain on noudettavissa. Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralleottaja on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta). Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä mikäli matkan ajankohtaan on alle 28 vrk.

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut kirjallisesti. Jos peruutus tapahtuu 45 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, palautetaan ennakkomaksu ja loppusuoritus. Palautuksesta vähennetään aina peruutusmaksu 32 €. Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 28 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista se ei oikeuta vuokranmaksun palautukseen. Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi on vuokralleottaja oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta peruutusmaksua 32 €. Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä. Lääkärintodistus tai muu luotettava kirjallinen selvitys tulee lähettää välittömästi.

Vuokranantajan oikeus perua varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa, voi vuokranantaja peruuttaa varauksen. Tällöin vuokralleottaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivinä katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta.

Avainten luovutus

Avaimet luovutetaan kun vuokralleottaja on palauttanut vuokravahvistuksen sekä maksanut vuokran kokonaisuudessaan (kuitti maksusta mukaan). Mikäli vuokralleottaja kadottaa hänelle luovutetun avaimen, veloitetaan vuokralleottajalta kadottamisesta aiheutuvat kaikki kustannukset. (Lukon sarjoittaminen ja uusien avainten teettäminen). Avaimen unohtuessa sisälle ota yhteys huolitsijaan.

Oleskelu lomakohteessa

Huoneisto on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 14:sta lähtöpäivään klo 12 saakka ellei toisin sovita. Huvila on yksityisten ihmisten omaisuutta ja siellä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita esim. naapureita häiritsemättä. Saunassa on käytettävä peflettejä ja vuokralleottajan on tuotava mukanaan henkilökökohtaiset hygieniatuotteet, shampoot ja saippuat.

Liinavaatteet

Vuokralleottajan on tuotava mukanaan omat liinavaatteet, taikka vuokrattava huolitsijalta. Vuoteissa on käytettävä lakanoita ja tyynynpäällisiä, makuupussien käyttö vuoteissa on kielletty. Mikäli vuoteissa ei ole käytetty liinavaatteita, huolitsija pesettää tyynyt ja peiton sekä petauspatjat vuokralleottajan laskuun.

Siivous ja siivousmaksu

Vuokralleottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana ellei toisin ole sovittu. Vuokralleottajan on tehtävä normaalia päivittäissiivousta. Tarkastuksen vuokralleottajan lähdettyä tekee huolitsija. Suurta ja erityistä puhdistusta vaativat työt hinnoitellaan erikseen. Huoneisto tulee luovuttaa alkuperäisessä kunnossa. Likaiset astiat tulee olla tiskikoneessa sekä roskat vietynä roska-astiaan.

Loppusiivous kuuluu vuokraan yli 2vrk varauksissa.

Vahingot

Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli korvausvaatimuksesta ei päästä vuokralleottajan kanssa yksimielisyyteen käsitellään asia tapauskohtaisesti Lapin käräjäoikeudessa.

Huoneiston vuokraus eteenpäin

Huoneiston edelleen / jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty, huoneiston vuokrasopimus purkautuu välittömästi mikäli väärinkäytöksiä havaitaan.

Tupakointi

Huoneistoissa tupakointi on ehdottomasti kielletty.

Lemmikkieläimet

Huoneistoon ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Henkilömäärä

Huoneistossa saa asua vain varausvahvistuksessa määritelty henkilömäärä. Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä huoneistoa vuokrattaessa on sovittu.

Valitukset

Kaikki huoneiston varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on välittömästi loman aikana osoitettava huolitsijalle.